Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai santa fe 2.4 gdi 185pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Hyundai Santa Fe vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Santa Fe is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Hyundai Santa Fe veel soepelder gaat door Hyundai Santa Fe tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Hyundai
 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenHyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk
 • De beste Hyundai Santa Fetuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Ontdek wat auto tuning voor u Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk kan doen:

Methodes voor Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk OBD chiptuning

OBD tuning Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk aanpassen. Zonder de Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Hyundai Santa Fe 2.4 GDI 185pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Kia
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Hyundai dus even kwijt.