Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk kan doen:

De standaard software in de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk ecu van uw Hyundai Santa Fe is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Hyundai Santa Fe veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk?​

Voor stage één tuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning software
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk!

Stage 2 chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk chiptuning genoemd. Je Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 185pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Hyundai chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Hyundai auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto en bent u uw Hyundai auto dus even kwijt.