chiptuning Chevrolet Colorado: elke Chevrolet Colorado krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Chevrolet Colorado auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Chevrolet Colorado auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen uit uw Chevrolet

Harder geluid

Meer plezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Colorado

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Chevrolet Colorado plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Colorado om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Colorado chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Colorado auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Colorado. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Colorado werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Chevrolet Colorado waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Chevrolet Colorado auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Chevrolet Colorado chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Colorado auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

De beste Chevrolet Coloradotuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Chevrolet Colorado motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet Colorado OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Colorado chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Chevrolet Colorado auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Chevrolet Colorado auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Colorado door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Chevrolet Colorado ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Chevrolet Colorado er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet Colorado chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Colorado er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Colorado, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Colorado auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Colorado. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Chevrolet Colorado chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chevrolet Colorado.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Chevrolet Colorado auto kan worden!

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Chevrolet Colorado fabrikanten ook. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Chevrolet Colorado fabrikant je auto Chevrolet Colorado kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Chevrolet Colorado zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle info over Chevrolet Colorado eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Chevrolet Colorado. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Chevrolet Colorado) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto Chevrolet Colorado kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een lijst van de tuning vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chevrolet Colorado auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.