Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 200pk +8.1%
Koppel 258nm 280nm +8.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Chevrolet Colorado vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Chevrolet Colorado tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk
 • De beste Chevrolet Coloradotuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk chiptuning genoemd. Je Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Colorado 2.9i – 185pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.