Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 190pk +8.6%
Koppel 251nm 275nm +9.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Mooier geluid
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chip tuning voor u Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk is een populaire manier om je Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk!

Stage 2 Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Colorado 2.8i – 175pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.