Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 2.0 turbo 253pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 253pk 300pk +18.6%
Koppel 353nm 450nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Malibu is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet motor tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Chevrolet Malibu tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk tuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk wordt!

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk is een geliefde manier om je Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 253pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Chevrolet .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.