Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet impala 3.6 v6 305pk

Stage 1 Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 305pk 325pk +6.6%
Koppel 355nm 380nm +7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk?

De ecu software van uw Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Chevrolet Impala vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk. Je Chevrolet Impala zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk ook diverse andere software aanpassingen voor Chevrolet Impala 3.6 V6 305pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren Lancia
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.