Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cruze 1.6 cdti 137pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Chevrolet Cruze vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Cruze veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Chevrolet Cruze zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 137pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.