Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet colorado 5.3 v8 300pk

Stage 1 Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 434nm 455nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk auto kan doen:

De ecu van uw Chevrolet Colorado is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Chevrolet Colorado kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw Chevrolet
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Colorado 5.3 V8 300pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Toyota ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Chevrolet auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.