Chevrolet Colorado 2.8 181pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet colorado 2.8 181pk

Stage 1 Chevrolet Colorado 2.8 181pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 181pk 210pk +16%
Koppel 500nm 540nm +8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet Colorado is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Chevrolet Colorado 2.8 181pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Chevrolet Colorado 2.8 181pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet Colorado gaat u merken dat uw Chevrolet Colorado 2.8 181pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Chevrolet Colorado 2.8 181pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw Chevrolet
 • Meer performance uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Colorado 2.8 181pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Colorado 2.8 181pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Colorado 2.8 181pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chevrolet Colorado 2.8 181pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chevrolet Colorado 2.8 181pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Colorado 2.8 181pk tuning software
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Chevrolet Colorado 2.8 181pk wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Colorado 2.8 181pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Colorado 2.8 181pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Colorado 2.8 181pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Colorado 2.8 181pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet Colorado 2.8 181pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Colorado 2.8 181pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Colorado 2.8 181pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Colorado 2.8 181pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Chevrolet Colorado 2.8 181pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Colorado 2.8 181pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Colorado 2.8 181pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Chevrolet Colorado 2.8 181pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Colorado 2.8 181pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chevrolet Colorado 2.8 181pk.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Colorado 2.8 181pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.