Chevrolet Colorado 2.8d 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet colorado 2.8d 184pk

Stage 1 Chevrolet Colorado 2.8d 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 220pk +19.6%
Koppel 500nm 560nm +12%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Colorado 2.8d 184pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Chevrolet Colorado vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Chevrolet Colorado 2.8d 184pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Chevrolet Colorado chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Chevrolet Colorado meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Colorado 2.8d 184pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw Chevrolet
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Chevrolet Colorado 2.8d 184pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Colorado 2.8d 184pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet Colorado 2.8d 184pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Colorado 2.8d 184pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Chevrolet Colorado 2.8d 184pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Chevrolet Colorado 2.8d 184pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Chevrolet Colorado 2.8d 184pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Colorado 2.8d 184pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Chevrolet Colorado 2.8d 184pk. Zonder de Chevrolet Colorado 2.8d 184pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chevrolet Colorado 2.8d 184pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Chevrolet Colorado 2.8d 184pk!

Chiptuning Chevrolet Colorado 2.8d 184pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Colorado 2.8d 184pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Chevrolet Colorado 2.8d 184pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Chevrolet Colorado 2.8d 184pk ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Colorado 2.8d 184pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lancia tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.