Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet colorado 3.5i – 220pk

Stage 1 Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 240pk +9.1%
Koppel 305nm 330nm +8.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk?

De ecu software van uw Chevrolet Colorado is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Chevrolet auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappen van een Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk waarborgen. Zonder uw Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • De beste Chevrolet Coloradotuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk ECU niet te ontmantelen.

Je Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Colorado 3.5i – 220pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.