chiptuning Toyota Corolla: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Corolla auto chiptunen?

De ecu software van uw Toyota Corolla auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Toyota Corolla auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u opToyota Corollaen dat uw Toyota Corolla veel soepelder gaat door chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Toyota Corolla:​​

Meer performance uit uw auto

Mooier geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Toyota Corolla chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Corolla engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Toyota Corolla, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Toyota Corolla auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Toyota Corolla auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Toyota Corolla in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Toyota Corolla chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Goede Toyota Corollatuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Toyota Corolla motor tuning:

Voor het Toyota Corolla motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Toyota Corolla OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Toyota Corolla chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Toyota Corolla auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Toyota Corolla auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Toyota Corolla!

Toyota Corolla chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Toyota Corollatuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Toyota Corolla chiptuning. Je Toyota Corolla wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Toyota Corolla auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Toyota Corolla ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Toyota Corolla auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Corolla chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Corollasoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Toyota Corolla producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je Toyota Corolla kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Toyota Corolla halen.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer informatie over Toyota Corolla eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto Toyota Corolla is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door Nederland. Hieronder kunt u al onze chiptuning vestigingen vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Toyota Corolla chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.