Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota corolla 1.8 hybrid 122pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Corolla is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Toyota Corolla heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Toyota Corolla tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Toyota Corolla veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer performance uit uw Toyota

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Toyota auto
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk met meer performance, zonder dat je Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk.

Gespecialiseerde notie over Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota , zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.