chiptuning Ford Explorer op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Explorer auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Ford Explorer vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Explorer kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je Ford Explorer zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Explorer:​​

Meer koppel uit uw Ford

Geluid klinkt beter

Aangenaam rijden​​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Explorer auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Ford Explorer auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Explorer ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Explorer aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Explorer auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Explorer engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Explorer. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Ford Explorer een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Ford Explorer auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford Explorer chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford Explorer auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up

De beste Ford Explorertuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Explorer OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford Explorer chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Explorer auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Explorer chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Ford Explorer ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Door het Ford Explorer auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Ford Explorer!

Stage 2 chiptuning Ford Explorer

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Explorer er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Explorer auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Explorer. Hierbij pas je de Ford Explorer auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Explorer haalt.

Deze vorm van Ford Explorer chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Ford Explorer ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Explorer kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Explorer chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Explorer ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Explorer als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ford Explorer remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere types. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je Ford Explorer kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Ford Explorer halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Ford Explorer! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over eco chiptuning Ford Explorer.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je Ford Explorer is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door heel Nederland. Onze chiptuning locaties kun je hier beneden bekijken Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford Explorerbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij