Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford explorer 3.0 ecoboost v6 phev 457pk

Stage 1 Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 457pk 475pk +3.9%
Koppel 825nm 900nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk?

De ecu van uw Ford Explorer is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk tuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk.

Daardoor is dit een goedkope Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk met meer kracht, zonder dat je Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk. Je Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Explorer 3.0 Ecoboost V6 PHEV 457pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Lotus
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford auto dus even kwijt.