Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford explorer 2.0t ecoboost 240pk

Stage 1 Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 366nm 420nm +14.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1999 CC
Type ecu Bosch MED17.2 & Bosch MED17.2.2
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 87,5 X 83,1 mm
Motornummer Borg Warner K03 turbo

Ford tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Explorer zult u merken dat uw Ford Explorer veel lekkerder rijdt door chip tuning Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Beter geluid
 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk.

Veilige auto tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Ford Explorerchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk is een geliefde methode om je Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk auto.

Zo doen wij naast Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Ford Explorer 2.0T Ecoboost 240pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Suzuki ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.