Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford explorer st 3.0 v6 457pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk?

Het standaard programma in de Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk ecu van uw Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Explorer vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Explorer kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk​
 • Geluid klinkt beter
 • Minder brandstof gebruik
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chippenFord Explorer ST 3.0 V6 457pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk motor tuning:

Voor het Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Ford Explorer ST 3.0 V6 457pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.