Ford Explorer 3.0 V6 365pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford explorer 3.0 v6 365pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Explorer 3.0 V6 365pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Ford Explorer 3.0 V6 365pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je Ford Explorer met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Ford Explorer heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Ford Explorer 3.0 V6 365pk. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Harder geluid uit uw Ford
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Ford Explorer 3.0 V6 365pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Ford Explorer 3.0 V6 365pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Explorer 3.0 V6 365pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Explorer 3.0 V6 365pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Explorer 3.0 V6 365pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Explorer 3.0 V6 365pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Explorer 3.0 V6 365pk wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van de beste Ford Explorer 3.0 V6 365pk tuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Explorer 3.0 V6 365pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Explorer 3.0 V6 365pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Explorer 3.0 V6 365pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Ford Explorer 3.0 V6 365pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Explorer 3.0 V6 365pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Explorer 3.0 V6 365pk

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Explorer 3.0 V6 365pk. Hierbij pas je de Ford Explorer 3.0 V6 365pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Explorer 3.0 V6 365pk haalt.

Stage 2 chiptuning Ford Explorer 3.0 V6 365pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Ford Explorer 3.0 V6 365pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Explorer 3.0 V6 365pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Explorer 3.0 V6 365pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford dus even kwijt.