Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford explorer 2.3 ecoboost 280pk

Stage 1 Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 335pk +19.6%
Koppel 420nm 500nm +19%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk ecu van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Ford Explorer is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk
 • Harder geluid uit uw Ford
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk wordt!
 • Gebruik van beste tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk. Je Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Explorer 2.3 Ecoboost 280pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mitsubishi zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.