Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 370pk 400pk +8.1%
Koppel 465nm 550nm +18.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Explorer vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

In een paar uur kan je Ford Explorer door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw Ford
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chippenFord Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk?​

Voor stage one chippen Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk tuning files
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk kan doen:

Methodes voor Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk met meer kracht, zonder dat je Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Explorer 3.5T V6 Ecoboost 370pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Mercedes-Benz
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.