Ford Transit 2.4 TDCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Transit 2.4 TDCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 285nm 335nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Ford Transit 2.4 TDCi 100pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Ford Transit 2.4 TDCi 100pk zult u merken dat uw Ford Transit 2.4 TDCi 100pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Ford Transit 2.4 TDCi 100pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken uit uw Ford

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Transit 2.4 TDCi 100pk?​

Voor stage one tuning Ford Transit 2.4 TDCi 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Transit 2.4 TDCi 100pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Ford Transit 2.4 TDCi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford Transit 2.4 TDCi 100pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Transit 2.4 TDCi 100pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Transit 2.4 TDCi 100pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford Transit 2.4 TDCi 100pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Ford Transitchiptuning files in gebruik

Ontdek wat auto chippen voor uw Ford Transit 2.4 TDCi 100pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Transit 2.4 TDCi 100pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Transit 2.4 TDCi 100pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Transit 2.4 TDCi 100pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Transit 2.4 TDCi 100pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Transit 2.4 TDCi 100pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Ford Transit 2.4 TDCi 100pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford Transit 2.4 TDCi 100pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Transit 2.4 TDCi 100pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Transit 2.4 TDCi 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Transit 2.4 TDCi 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Ford Transit 2.4 TDCi 100pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Transit 2.4 TDCi 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Transit 2.4 TDCi 100pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren Mitsubishi
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.