Ford Raptor 6.2 V8 411pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford raptor 6.2 v8 411pk

Stage 1 Ford Raptor 6.2 V8 411pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 411pk 430pk +4.6%
Koppel 588nm 610nm +3.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Raptor 6.2 V8 411pk chiptunen?

De ecu van uw Ford Raptor is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Ford Raptor 6.2 V8 411pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Raptor 6.2 V8 411pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Raptor 6.2 V8 411pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Ford Raptor 6.2 V8 411pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Ford Raptor 6.2 V8 411pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Raptor 6.2 V8 411pk?​

Voor stage 1 chippen Ford Raptor 6.2 V8 411pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Raptor 6.2 V8 411pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Raptor 6.2 V8 411pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Raptor 6.2 V8 411pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Ford Raptor 6.2 V8 411pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Ford Raptor 6.2 V8 411pk kan doen:

Methodes voor Ford Raptor 6.2 V8 411pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Raptor 6.2 V8 411pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Raptor 6.2 V8 411pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Raptor 6.2 V8 411pk met meer kracht, zonder dat je Ford Raptor 6.2 V8 411pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford Raptor 6.2 V8 411pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Raptor 6.2 V8 411pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Raptor 6.2 V8 411pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Raptor 6.2 V8 411pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Ford Raptor 6.2 V8 411pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Raptor 6.2 V8 411pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Bentley
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.