Ford Freestyle 3.0 V6 205pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford freestyle 3.0 v6 205pk

Stage 1 Ford Freestyle 3.0 V6 205pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 205pk 225pk +9.8%
Koppel 281nm 300nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Freestyle 3.0 V6 205pk?

De ecu van uw Ford Freestyle is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Freestyle vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Freestyle 3.0 V6 205pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Ford Freestyle 3.0 V6 205pk. Je Ford Freestyle 3.0 V6 205pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Freestyle 3.0 V6 205pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford Freestyle 3.0 V6 205pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Freestyle 3.0 V6 205pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Freestyle 3.0 V6 205pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Freestyle 3.0 V6 205pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Freestyle 3.0 V6 205pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Freestyle 3.0 V6 205pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto
 • Goede Ford Freestyletuning software in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Freestyle 3.0 V6 205pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Freestyle 3.0 V6 205pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Freestyle 3.0 V6 205pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Freestyle 3.0 V6 205pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Freestyle 3.0 V6 205pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Ford Freestyle 3.0 V6 205pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Freestyle 3.0 V6 205pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Freestyle 3.0 V6 205pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Freestyle 3.0 V6 205pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Freestyle 3.0 V6 205pk genoemd. Hierbij pas je de Ford Freestyle 3.0 V6 205pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Freestyle 3.0 V6 205pk haalt.

Stage 2 Ford Freestyle 3.0 V6 205pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Freestyle 3.0 V6 205pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Alpina externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.