Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford crown victoria 4.6 v8 239pk

Stage 1 Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 239pk 260pk +8.8%
Koppel 382nm 410nm +7.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Ford Crown Victoria chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Crown Victoria veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenFord Crown Victoria 4.6 V8 239pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk wordt!
 • De beste Ford Crown Victoriachiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk. Hierbij pas je de Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk haalt.

Stage 2 Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Ford Crown Victoria 4.6 V8 239pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Saab ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.