Ford Ranger 2.5 TD 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ranger 2.5 td 110pk

Stage 1 Ford Ranger 2.5 TD 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 266nm 303nm +13.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Ford Ranger 2.5 TD 110pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Ford Ranger 2.5 TD 110pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Ranger veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Ford Ranger 2.5 TD 110pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt beter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Ranger 2.5 TD 110pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Ford Ranger 2.5 TD 110pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Ranger 2.5 TD 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Ranger 2.5 TD 110pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Ranger 2.5 TD 110pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • De beste Ford Rangertuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Ranger 2.5 TD 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Ranger 2.5 TD 110pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Ranger 2.5 TD 110pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Ranger 2.5 TD 110pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Ford Ranger 2.5 TD 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Ranger 2.5 TD 110pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Ford Ranger 2.5 TD 110pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Ford Ranger 2.5 TD 110pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Ford Ranger 2.5 TD 110pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Ranger 2.5 TD 110pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Ranger 2.5 TD 110pk chiptuning. Je Ford Ranger 2.5 TD 110pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Ranger 2.5 TD 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Ford Ranger 2.5 TD 110pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Ford Ranger 2.5 TD 110pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.