Ford Focus 2.0 TDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 2.0 tdci 115pk

Stage 1 Ford Focus 2.0 TDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 175pk +52.2%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Focus 2.0 TDCi 115pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Ford Focus veel soepelder gaat door chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 115pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Ford Focus 2.0 TDCi 115pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier uit uw Ford Focus 2.0 TDCi 115pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenFord Focus 2.0 TDCi 115pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Focus 2.0 TDCi 115pk.

De chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Focus 2.0 TDCi 115pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Ford Focus 2.0 TDCi 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford Focus 2.0 TDCi 115pk.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Focus 2.0 TDCi 115pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford Focus 2.0 TDCi 115pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto chippen voor u Ford Focus 2.0 TDCi 115pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Focus 2.0 TDCi 115pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Focus 2.0 TDCi 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 115pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Ford Focus 2.0 TDCi 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Focus 2.0 TDCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Ford Focus 2.0 TDCi 115pk!

Stage 2 Ford Focus 2.0 TDCi 115pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Focus 2.0 TDCi 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Focus 2.0 TDCi 115pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Focus 2.0 TDCi 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Focus 2.0 TDCi 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Focus 2.0 TDCi 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Pontiac
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.