Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.6 ti-vct 115pk

Stage 1 Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 125pk +8.7%
Koppel 155nm 170nm +9.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk?

De standaard software in de ecu van uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je Ford Focus door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Ford Focus heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk veel soepelder gaat door Ford Focus chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede Ford Focustuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk motor tuning:

Voor het Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk. Zonder de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.