Ford Transit 2.2 TDCi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 2.2 tdci 140pk

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2198 CC
Type ecu
Compressieverhouding Siemens/Continental SID208 & Visteon DCU102 & Visteon DCU106 & Visteon DCU209
Boring X slag 86,0 X 94,6 mm
Motornummer PGFA / PGFB

Ford tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Transit is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Ford Transit 2.2 TDCi 140pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Ford Transit 2.2 TDCi 140pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ford Transit 2.2 TDCi 140pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Meer rijplezier uit uw Ford Transit 2.2 TDCi 140pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Transit 2.2 TDCi 140pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford Transit 2.2 TDCi 140pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Transit 2.2 TDCi 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Transit 2.2 TDCi 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Transit 2.2 TDCi 140pk
 • De beste Ford Transittuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Ford Transit 2.2 TDCi 140pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Transit 2.2 TDCi 140pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 140pk is een geliefde methode om je Ford Transit 2.2 TDCi 140pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Transit 2.2 TDCi 140pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Transit 2.2 TDCi 140pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford Transit 2.2 TDCi 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Transit 2.2 TDCi 140pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Transit 2.2 TDCi 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Transit 2.2 TDCi 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Transit 2.2 TDCi 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Transit 2.2 TDCi 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Transit 2.2 TDCi 140pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Smart
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.