Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 1.8 tdci 115pk

Stage 1 Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1753 CC
Type ecu Siemens/Continental SID202 & Siemens/Continental SID803A
Compressieverhouding 17,0 : 1
Boring X slag 82,5 X 82,0 mm
Motornummer KKDA

Ford tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford C-Max kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw Ford
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk.

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk kan worden!

Methodes voor Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk motor tuning:

Voor het Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk.

Daardoor is dit een voordelige Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford C-Max 1.8 TDCI 115pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.