Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit custom 2.0 tdci ecoblue 130pk

Stage 1 Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 190pk +46.2%
Koppel 385nm 460nm +19.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford Transit Custom vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto chip tuning.

Door het chippen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Ford Transit Custom tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier uit uw Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk​
 • Harder geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat chip tuning voor uw Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk kan doen:

Verschillende vormen Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk motor tuning:

Voor het Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk is een populaire manier om je Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk!

Stage 2 chiptuning Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk haalt.

Stage 2 Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Ford Transit Custom 2.0 TDCi Ecoblue 130pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Bentley
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.