Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fusion (usa) 1.5 ecoboost 150pk

Stage 1 Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 240nm 340nm +41.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Ford Fusion (USA) gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • De beste Ford Fusion (USA)tuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk wordt!

Methodes voor Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk. Met deze manier hoef je zelfs de Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Lamborghini
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.