Ford Mondeo 2.5i v6 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.5i v6 170pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.5i v6 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 185pk +8.8%
Koppel 220nm 240nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Ford Mondeo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Ford Mondeo door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Ford Mondeo tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Mondeo veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Ford Mondeo 2.5i v6 170pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Mooier geluid uit uw Ford
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Mondeo 2.5i v6 170pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Mondeo 2.5i v6 170pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Mondeo 2.5i v6 170pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Mondeo 2.5i v6 170pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Mondeo 2.5i v6 170pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ford Mondeo 2.5i v6 170pk.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Mondeo 2.5i v6 170pk
 • Goede Ford Mondeochiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford Mondeo 2.5i v6 170pk kan worden!

Methodes voor Ford Mondeo 2.5i v6 170pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Mondeo 2.5i v6 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mondeo 2.5i v6 170pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Mondeo 2.5i v6 170pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Mondeo 2.5i v6 170pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.5i v6 170pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Mondeo 2.5i v6 170pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.5i v6 170pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford Mondeo 2.5i v6 170pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Mondeo 2.5i v6 170pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.