Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford explorer 2.3 ecoboost 300pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Ford Explorer een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk. Je Ford Explorer zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk:​​

 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Ford Explorertuning files in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk kan doen:

Methodes voor Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk motor tuning:

Voor het Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk. Hierbij pas je de Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Explorer 2.3 Ecoboost 300pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.