chiptuning Bentley Continental Flying Spur op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Bentley Continental Flying Spur auto kan doen:

De ecu software van uw Bentley Continental Flying Spur auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Bentley Continental Flying Spur auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Bentley Continental Flying Spur auto zult u opBentley Continental Flying Spuren dat uw Bentley Continental Flying Spur auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Je Bentley Continental Flying Spur auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Geluid klinkt beter

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Bentley Continental Flying Spur chiptuning engineer onderworpen. Deze Bentley Continental Flying Spur ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Bentley Continental Flying Spur auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Bentley Continental Flying Spur is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Bentley Continental Flying Spur waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Bentley Continental Flying Spur auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Bentley Continental Flying Spur chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Bentley Continental Flying Spur

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van de beste Bentley Continental Flying Spur tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Bentley Continental Flying Spur motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Continental Flying Spur is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Bentley Continental Flying Spur auto aanpassen. Zonder de Bentley Continental Flying Spur ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je Bentley Continental Flying Spur auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Bentley Continental Flying Spur behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur genoemd. Hierbij pas je de Bentley Continental Flying Spur fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Bentley Continental Flying Spur wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Bentley Continental Flying Spur kan worden!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de auto makers ook. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, je Bentley Continental Flying Spur chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over Bentley Continental Flying Spur eco chiptuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Bentley Continental Flying Spur. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Bentley Continental Flying Spur) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Bentley Continental Flying Spur chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Hier beneden kunt u al onze tuning vestigingen vinden: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Bentley Continental Flying Spur auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley Continental Flying Spur auto en bent u uw Bentley Continental Flying Spur auto dus even kwijt.