Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental flying spur 6.0 w12 bi-turbo 560pk

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 560pk 680pk +21.4%
Koppel 650nm 900nm +38.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Bentley Continental Flying Spur een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Bentley Continental Flying Spur kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Bentley Continental Flying Spur chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk​
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Bentley auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk wordt!

Verschillende vormen Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk genoemd. Hierbij pas je de Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Holden
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Bentley auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Bentley dus even kwijt.