Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental flying spur 4.0 bi-turbo v8 550pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Bentley auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Bentley Continental Flying Spur chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Bentley Continental Flying Spur veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk kan doen:

Verschillende vormen Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk. Hierbij pas je de Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Bentley Continental Flying Spur 4.0 Bi-Turbo V8 550pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Bentley auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley auto en bent u uw auto dus even kwijt.