Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental flying spur 4.0 tfsi v8 507pk

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 507pk 640pk +26.2%
Koppel 660nm 900nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Bentley Continental Flying Spur een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Bentley Continental Flying Spur door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Minder brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk​
 • Meer performance uit uw Bentley

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • De beste Bentley Continental Flying Spurtuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk.

Gespecialiseerde notie over Bentley Continental Flying Spur 4.0 TFSI V8 507pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Infiniti ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Bentley auto, zonder dat hierbij veranderingen Bentley baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.