Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental gtc 6.0 w12 bi-turbo 560pk

Stage 1 Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 560pk 680pk +21.4%
Koppel 650nm 900nm +38.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk zult u merken dat uw Bentley Continental GTC veel lekkerder gaat door chip tuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk. Je Bentley Continental GTC zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor u Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk auto kan doen:

Verschillende vormen Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk met meer performance, zonder dat je Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk.

Gespecialiseerde notie over Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 560pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Bentley , zonder dat hierbij veranderingen Bentley baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Bentley auto doen.