Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental gtc 4.0 tfsi v8 s 528pk

Stage 1 Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 528pk 640pk +21.2%
Koppel 680nm 900nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk?

De standaard software in de ecu van uw Bentley Continental GTC is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Bentley Continental GTC meer performance heeft gekregen.

De voordelen Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk
 • Sportiever karakter uit uw Bentley
 • Harder geluid uit uw Bentley

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk wordt!

Ontdek wat auto tuning voor u Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk. Hierbij pas je de Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk auto.

Zo doen wij buiten Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

GMC ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Bentley baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Bentley al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Bentley auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.