Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental gt/s 6.0 w12 bi-turbo 635pk

Stage 1 Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 635pk 680pk +7.1%
Koppel 820nm 900nm +9.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Bentley auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Bentley
 • Harder geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat auto chippen voor uw Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk chiptuning genoemd. Je Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 635pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning Maserati
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Bentley zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Bentley auto doen.