Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental flying spur 6.0 tsi w12 625pk

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 625pk 665pk +6.4%
Koppel 800nm 880nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk chiptunen?

De ecu van uw Bentley Continental Flying Spur is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk gaat u merken dat uw Bentley Continental Flying Spur veel soepelder rijdt door chip tuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw Bentley
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Bentley auto
 • Goede Bentley Continental Flying Spurtuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk haalt.

Deze vorm van Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Kia
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Bentley , zonder dat hierbij veranderingen Bentley baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley en bent u uw Bentley auto dus even kwijt.