Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental flying spur 6.0 w12 bi-turbo 610pk

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 610pk 680pk +11.5%
Koppel 750nm 900nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft tuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk?

De ecu software van uw Bentley Continental Flying Spur is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Bentley Continental Flying Spur tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Bentley Continental Flying Spur veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Ontdek wat auto tuning voor uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk met meer performance, zonder dat je Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk ook verschillende andere software modificaties voor Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Opel ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley auto en bent u uw Bentley auto dus even kwijt.