Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental gtc 4.0 tfsi v8 507pk

Stage 1 Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 507pk 640pk +26.2%
Koppel 660nm 900nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Bentley Continental GTC kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Bentley Continental GTC tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Bentley Continental GTC veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk tuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk!

Stage 2 chiptuning Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 507pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Porsche ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Bentley chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Bentley .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Bentley .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Bentley zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Bentley doen.