Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental gt/s 6.0 w12 bi-turbo 625pk

Stage 1 Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 625pk 680pk +8.8%
Koppel 800nm 900nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk kan doen:

De ecu software van uw Bentley Continental GT/S is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Bentley Continental GT/S heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Bentley Continental GT/S chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Bentley
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw Bentley
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor u Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk kan doen:

Methodes voor Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk met meer kracht, zonder dat je Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk genoemd. Je Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Bentley ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Bentley .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Bentley auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Bentley doen.