Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental flying spur 4.0 v8 s 528pk

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 528pk 640pk +21.2%
Koppel 680nm 900nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Bentley Continental Flying Spur is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Bentley Continental Flying Spur chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk​
 • Harder geluid
 • Sneller optrekken uit uw Bentley
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk.

De chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning files
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto chip tunen voor u Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk kan doen:

Methodes voor Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk is een veelvoorkomende methode om je Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk!

Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk chiptuning.

Zo doen wij naast Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Bentley Continental Flying Spur 4.0 V8 S 528pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Bentley al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.