Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 625pk 680pk +8.8%
Koppel 800nm 900nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Bentley ecu tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Bentley Continental Flying Spur tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk tuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk wordt!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Bentley auto

Ontdek wat chip tuning voor uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk auto kan doen:

Methodes voor Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk motor tuning:

Voor het Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk.

Hierdoor is dit een voordelige Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptuning.

Zo doen wij naast Bentley Continental Flying Spur 6.0 W12 Bi-Turbo 625pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Bentley chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Bentley auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Bentley zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.