Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 630pk 680pk +7.9%
Koppel 800nm 900nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk?

De ecu software van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Bentley Continental GTC vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Bentley ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Bentley Continental GTC door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Bentley Continental GTC meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede Bentley Continental GTCchiptuning software in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk kan doen:

Verschillende vormen Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk motor tuning:

Voor het Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 630pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mitsubishi tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Bentley auto, zonder dat hierbij veranderingen Bentley baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley en bent u uw Bentley auto dus even kwijt.