Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley bentayga 4.0 v8 bi-turbo 550pk

Stage 1 Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 620pk +12.7%
Koppel 770nm 870nm +13%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Bentley Bentayga is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Bentley chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Bentley Bentayga veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Bentley Bentayga meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, remappen van een Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk?​

Voor stage één tuning Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van de beste Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk chiptuning bestanden

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk haalt.

Deze vorm van Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Bentley .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.