Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley bentayga 6.0 w12 bi-turbo 608pk

Stage 1 Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 608pk 670pk +10.2%
Koppel 900nm 1000nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Bentley Bentayga tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk kan worden!

Methodes voor Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk motor tuning:

Voor het Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Bentley Bentayga 6.0 W12 Bi-Turbo 608pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Peugeot ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Bentley al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley auto en bent u uw Bentley dus even kwijt.